CORONA PROTOCOL LIVELY YOGA

Bij Lively Yoga dient er aan de volgende regels gehouden te worden;

Vaccinaties
Het nemen van een vaccinatie is voor iedereen een persoonlijke afweging en keuze. Gezien de berichtgeving in de media kan het zijn dat na een vaccinatie besmettelijkheid aanwezig is. Om het risico van besmettingen te vermijden, verzoeken we je dringend om na vaccinatie 14 dagen geen yogalessen op locatie te volgen. Dit geldt zowel bij de 1e als ook bij de 2e vaccinatie.

Mondkapje
Indien je de keuze maakt tot het dragen van een mondkapje, is het verplicht een afgesloten zakje mee te brengen, waar je deze in kunt stoppen. Mondkapjes zitten vol met bacteriën, aangezien je hierin continue ademt. Dit betekend dus geen rondslingerende mondkapjes op de mat of in de kleedkamer. Mondkapjes worden thuis weggegooid, niet in de studio.

Tijdens een Hot Yoga les en een actieve les is het niet toegestaan een mondkapje te dragen. De kans op te weinig zuurstof tijdens inspanning is te groot en Lively Yoga kan deze verantwoording dan ook niet op zich nemen.

Standaard corona regels

  • Houdt voldoende afstand.
  • Bij verkoudheid en niet lekker voelen volg je geen lessen.
  • Leg je mat in de afgeplakte vlakken.
  • Indien er meerdere lessen op een avond plaatsvinden, kom enkel 10 minuten voor lesaanvang, zodat mensen van de voorafgaande les voldoende ruimte en tijd hebben om de studio te kunnen verlaten.
  • Aan- en afmelden van een les is verplicht volgens de annuleringsvoorwaarden. Let op: Ben je lid en heb je vaste lesboekingen? Zorg dat je deze nakijkt en annuleert als je niet aanwezig bent.
  • Lessen kunnen enkel ingehaald worden bij ziekte. Dit in verband met de 1,5 m regeling en de beperkt aantal plekken.