NIEUW HOT YOGA STUDIO MAASTRICHT!

hot yoga studio wyck Maastricht

hot yoga studio wyck Maastricht

1 februari 2017 opent Lively Yoga haar Yoga & Hot Yoga studio Maastricht

Ben je nieuwsgierig of wil je graag een try-out Hot Yoga les volgen, kom dan gezellig naar de open dag op 29 januari 2017!

Meer informatie volgt nog. Wil je graag op de hoogte blijven? Volg de Facebook pagina, Lively Yoga, of meld je aan voor de nieuwsbrief via info@livelyyoga.com

Er zal een diversiteit aan lessen komen in Hot Yoga, maar ook voor de Reguliere Yoga lessen. De studio beschikt over twee zalen, waarvan een aparte zaal voor de Hot Yoga en een aparte zaal voor de Reguliere Yoga.

Hot Yoga komt van de Bikram Yoga en wordt gedaan in een ruimte die verwarmd wordt met infrarood panelen. De warmte voelt niet alleen ontzettend fijn voor je lichaam in die koude dagen, maar is ook nog eens ontzettend goed. Je spieren en pezen zijn sneller warm waardoor je ook gemakkelijker in houdingen komt, de warmte reinigt je huid, doordat je sneller transpireert. Het is een hele goede toevoeging voor mensen met blessures, of voor (top) sporters om uiteindelijk betere prestaties te kunnen leveren, ook voor rugklachten, of wanneer je meer flexibiliteit, rust of ontspanning wilt creëren en natuurlijk voor The happy feeling! Er zitten nog veel meer positieve effecten aan die je kunt lezen op de website die in het nieuwe jaar vernieuwd online gaat, www.livelyyoga.com of door het zelf te komen ervaren vanaf 1 februari in de gloed nieuwe studio!