fbpx

Lively Yoga Team

Het Lively Yoga Team bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste yogadocenten met passie voor beweging, bewustwording en ontspanning. Elke docent bij Lively Yoga is gespecialiseerd in zijn of haar yogavorm en hebben professionele training(en) afgerond. Door hun brede kennis en ervaringen biedt dit ook diepgang in elke specifieke yogales.

Meet the team

Ontmoet het Team van Lively Yoga! De docenten delen met liefde hun passie voor yoga om een zo fijne en kwalitatieve les te geven.  We  ontmoeten je graag in onze yogales of reserveer een proefles en ervaar de sfeer waarin we samen werken aan jouw fysieke en mentale conditie.

Kelly Hamers - Eigenaresse

Kelly Hamers - Eigenaresse

Docent Hot Yoga, Power Vinysa, (Hot) (Easy) Flow, Yin Yoga, Restorative Yoga. & Zwangerschapsyoga

Kelly

Ik dacht dat yoga nooit mijn pad zou kruisen, aangezien ik altijd een heel actief en druk persoon was, nu nog, maar op een andere manier. Een druk werkleven, en een druk privéleven. Rust in mijn lichaam had ik niet en daarom moest ik ook echt niet aan yoga denken. Mijn visie van yoga was ‘hammm’ op een matje, niets voor mij dus.

Yoga is alles behalve ‘hammm’ op een matje, althans niet de yogastijlen waar ik mee bezig ben. Ik naderde een ´kruispunt´ in mijn leven waar ik min of meer voor verschillende keuzes kwam te staan. Ik was genoodzaakt om bepaalde dingen in mijn leven een andere draai te geven. Niet gemakkelijk, maar dat zijn veranderingen immers nooit. Via een boek werd ik geïnspireerd om een yogales te gaan volgen en wonderbaarlijk, ik vond het leuk! Het bracht me rust, ik leerde mijn lichaam beter kennen, ik gebruikte spieren waarvan ik niet eens wist dat ik ze had en het meeste van alles, ik voelde alsof na afloop ik een work-out had gedaan. Hoe goed was dit? Alles in één!

» Lees meer

Na 5 maanden yoga-ervaring vloog ik naar Bali om een Yoga Teacher Training (TTC) te volgen. Een combinatie van de yogastijlen Vinyasa flow en Yin yoga (Yin & Yang). Mijn Nederlandse yogalerares raadde het mij af, door mijn korte kennis en ervaring met yoga ten opzichte van de intensiviteit van de training, maar ik ging natuurlijk toch. Er ging een wereld voor mij open, de tijd van mijn leven en ik hield van yoga! Door een auto-ongeluk, tweemaal, heb ik een whiplash. Ik was jaren aan het uitzoeken hoe ik de pijn kon hendelen en een weg te vinden ‘hoe ik ermee kon leven en er mee kon omgaan’. Dag in dag uit pijn. Tijdens mijn training veranderde mijn hele lichaam en voor het eerst na jaren veranderde mijn pijn. Dit was zo bijzonder, het maakte mij nieuwsgierig, ik wilde meer leren en dat met iedereen delen. Hoezo zouden we leven met lichamelijk klachten als het ook zonder kan?!

Na mijn terugkomst begon ik met het geven van yogalessen in Nederland, leerde zoveel bijzondere mensen kennen in mijn lessen en was altijd blij te horen dat ik ze op een of andere manier kon inspireren. Al snel maakte ik de keuze om mijn weg terug te volgen naar Azië, ik wilde meer internationale yogakennis opdoen van mensen over de hele wereld, gezond eten, tot jezelf komen en uitzoeken wat mijn weg in dit leven daadwerkelijk is. Tijdens mijn periode dat ik in Azië woonde heb ik verschillende nieuwe yoga trainingen gevolgd en veel mogen leren van alle mooie mensen die tijdens deze periode op mijn pad kwamen. Ook heb ik lessen gegeven op bijzondere mooie plekken in ´paradise´.

Zoals ik dus op een bijzondere manier heb mogen ervaren, doet yoga heel veel met een mens. Het geeft je een krachtig lichaam en een goede ´core´-opbouw. Rust, balans en nog veel meer dingen die iedereen beter persoonlijk kan ervaren. Aangezien yin en yang in het lichaam en in het leven belangrijk zijn, want dit geeft immers de balans, geef ik ook verschillende yogavormen die yin en/of yang gerelateerd zijn. Krachtige yogavormen die je lichaam sterk maken, en krachtige yogavormen op de yin manier die je op een andere (rustige) manier uitdagen in houdingen. Ook kom je daarbij heel wat tegen over je eigen lichaam en jouw als persoon, zelfkennis.

Toen ik na meer dan een jaar in Azië gewoond te hebben weer terugkwam, was er weer kruispunt in mijn leven. Wat ga ik doen, waar ga ik heen en waar ga ik wonen? Ik wilde altijd graag iets voor mijzelf beginnen. Ik kwam vanuit de mode & media en werkte als kledingstyliste voor bn’ers. Mode, creativiteit en kleding vind ik ontzettend leuk. Dit bracht mij er ook toe om een eigen yogakledinglijn te tekenen, te laten produceren en op te zetten tijdens mijn verblijf in Azië, Lively Collection. De basis van het creatieve en de kleding, dat één van mijn passies is, had ik bereikt en vond na mijn terugkomst in Nederland dat het tijd was voor mijn andere passie; een yoga studio. Ik dacht als het mijn weg niet is, dan wordt dit vanzelf duidelijk. Ik kreeg veel reacties over hoe ik het ging aanpakken en of het wel zou ´werken´. Ik had geen idee, naar mijn mening is het belangrijk dat je de dingen in het leven doet die je leuk vindt, dan volgt de rest vanzelf.  Mijn motto was; ‘Je zorgen’ of onzekerheden loslaten en functioneren vanuit je hart. Onzekerheid is een negatieve energie en zal je ook niets positiefs teweeg brengen. Na twee maanden verbouwen heb ik dan ook op 1 februari 2017 mijn mooie studio mogen openen. Ik geniet elke dag van deze plek en ik hoop dat jij dit ook zo ervaart of komt ervaren in één van mijn lessen of bij één van de andere fantastische docenten die mij helpen met de lessen te verzorgen in de studio, waar ik zo ontzettend trots op ben!

Leef vanuit je hart en denk vooral niet teveel na, het leven is niet zo ingewikkeld. Volg vooral je passie en geloof in hetgeen dat je graag in dit leven wilt doen en bereiken, dan komt de rest vanzelf.

With love,

Kelly

» samenvouwen

Marieke

Hallo! Ik ben Marieke en kijk er naar uit op maandagavond de hot yin les te gaan verzorgen.

Yoga zet me terug in het hier en nu en helpt me contact te maken met mijn innerlijke kracht. Ik houd van het vuur dat een dynamische practice aanwakkert en heb daarnaast een yin yoga practice.  Yin yoga heeft op dit moment de grootste ingang en de combinatie met Chinese geneeskunde heeft mijn interesse en is waar ik me in verdiep.

Mijn practice en leservaring heb ik in Maastricht, maar voornamelijk in Thailand en Bali opgedaan. Jaarlijks keer ik terug naar Bali om mijn leraren Jo Phee en Joe Barnett te assisteren tijdens hun teacher training en mijn kennis up to date te houden.

Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en gids te mogen zijn op de weg naar binnen waarbij je adem de rode draad is en je jouw innerlijke landschap mag verkennen in rust en stilte.

Namasté, Marieke

Marieke Vliegen

Marieke Vliegen

Docent Yin Yoga & Easy Flow docent. Yin Yoga Opleidingstrainer.
Christina Cuijpers

Christina Cuijpers

Docent Hot Yoga, Yin Yoga & Flow Yoga.

Christina

Lieve Yogi’s
Mijn naam is Christina Cuijpers en ik verzorg wekelijks de Hot Yoga en Hot Calming Yin Yoga op de zaterdagochtend.
Bewegen loopt als een rode draad in mijn leven. 
Vanaf 5 jaar oud begon ik met dansen en vrij snel daarna stroomde ik door naar de dansacademie.                           
Tijdens en na mijn opleiding kwam ik in aanraking met Pilates, Body Balance en Yoga en ben me daarin gaan specialiseren.
Yoga helpt me om meer naar binnen te keren en te luisteren naar mijn gevoel. 
Ik ervaar meer rust en het leert me om bewuster in het hier en nu te zijn.
Dit wil ik dan ook overdragen aan iedereen die in mijn les staat.
Yoga is steeds meer een grotere rol gaan spelen in mijn leven. 
In 2019 heb ik dan ook de kans gekregen om de Yin Yoga opleiding, gegeven door Marieke Vliegen, te mogen volgen in de studio van Kelly.
Deze opleiding was een mooie uitbreiding van mijn yogakennis.
Naast Yang nu ook de Yin kant ontdekken, en niets meer te moeten en terugtrekken in stilte, terwijl er fysiek heel veel gebeurd.
 
Namasté Christina

Maria

I have been teaching a variety of yoga classes for over 18 years in San Francisco and the surrounding Bay Area. I have trained in many types of yoga & meditation practices which bring in a strong vinyasa flow, deep stretching (Yin) and meditative breathing.

You will find yourself in a deeply immersive, inspiring class.
I am powerful vocalist and performer and use this talent to guide classes with fun & inspiration. I am committed to students for a greater sense of well-being and healthy living.

Namasté Maria

Maria Stanford

Maria Stanford

Docent Hot Bikram Yoga & Hot Flow Yoga.
Jeska Onderwater

Jeska Onderwater

Docent Yin Yoga.

Jeska

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jeska en ik geef lessen op basis van vervanging bij Lively Yoga. Sinds 2016 geef ik yogales in Maastricht en omgeving na het afronden van een inspirerende Vinyasa Flow opleiding bij Yoga Moves in Utrecht.

De dynamische Vinyasa Flow practice heeft me geholpen mijn innerlijk centrum te ontdekken en er telkens naar toe terug te keren. Yin Yoga is later op mijn pad gekomen en in de afgelopen twee jaar heb ik Yin training gevolgd bij mijn docente Betty Papadopoulou in Griekenland.

Het afgelopen jaar heb ik een langere tijd in India doorgebracht, wat mijn yoga pad en bewustzijn een diepere laag heeft gegeven. Yoga helpt me om naar mijn hart te luisteren en het te durven volgen. Door yoga ontdekte ik hoe mijn gevoeligheid mijn kracht is en hoe ik deze met liefde en compassie kan benaderen. 

Deze liefdevolle aandacht voor jezelf staat centraal in mijn Yin yoga lessen. Ik speel graag muziek en combineer dit graag in mijn lessen. Ik kijk er dan ook naar uit je een keer te verrassen met live muziek tijdens de eindontspanning.

Namaste, Jeska

Caroline

Hallo Lively yogi’s! 

Ik ben Caroline en kijk er naar uit om vanaf oktober het mooie team van Lively yoga te versterken. Tijdens een hot yogales of een yin les staat voor mij het helende aspect van yoga voorop. Bewegen met aandacht voor jezelf, gebruik maken van je ademhaling, je geest tot rust brengen… .

Toen yoga op mijn pad kwam vond ik het heerlijk om zo contact te maken met mijn lichaam en mijn geest op deze manier te ontspannen.

De afgelopen jaren werd ik tijdens reizen in Australië, Azië en Canada ondergedompeld in de wondere wereld van yoga en meditatie! Ik voltooide een yoga docententraining in India en keerde dit jaar een tweede keer terug naar India om aanvullend een Yin yoga en yoga nidra opleiding te volgen. 

Terug neergestreken in Maastricht kijk ik ernaar uit om mijn ervaringen tijdens mijn yogalessen te delen om zo mensen een moment voor zichzelf te bieden. 

Namasté 

Caroline 

Caroline Frederix

Caroline Frederix

Docent Yin Yoga & Hot (Hatha) Yoga.
Joyce Heunen

Joyce Heunen

Docent Yin Yoga.

Joyce

Lieve allemaal,

Yoga leert mij balans te vinden in onze levendige wereld vol prikkels en oneindige mogelijkheden. Met een onstilbare nieuwsgierigheid ben ik me gaan verdiepen in de wereld van yoga en mindfulness.

M’n yoga-opleiding heb ik afgerond bij Sarah Powers, bij wie de verbinding met psychologie, boeddhistische filosofie en mindfulness een belangrijke rol speelt.

Ik vind het waardevol dat de oosterse en westerse wereld samen komen op de yogamat en ik fungeer graag als verbinder van die twee werelden.

Mij tref je sporadisch aan als vervangster van de Yin les. Het doel van mijn les is jou te begeleiden body, heart en mind te verbinden.

Door even stil te zijn, rust en vertraging te voelen, gun ik het je dat je contact maakt met jezelf en met je pure, innerlijke wijsheid.

De les geef ik op een eenvoudige, flowy, zachte en tóch krachtige manier.

Zacht is kracht. Voel je welkom!

Namasté,

Joyce

Celine

‘The meaning of life, is a life of meaning’, zou je mijn lijfspreuk kunnen noemen. In elke interactie, handeling en studie ben ik op zoek naar diepgang die de ons dichter bij de kern van ons bestaan brengt. Levensvragen als ‘wat is het doel in ons leven?’, ‘waarom zijn we in deze staat van zijn?’ en ‘wat is het pad naar dat desbetreffende doel?’, bleven me immer intrigeren tijdens mijn carrière als moderne danser.

De zoektocht naar antwoorden vond zijn culminatie in het bestuderen van de authentieke Vedische geschriften in India, waar de wetenschap van zelf-realisatie op een magnifieke wijze uiteen wordt gezet middels het pad van Yoga. De 5000-jaar oude literaire werken, rechtstreeks vertaald uit het Sanskriet, onthulden hun prachtige tijdloze en oneindige kennis, verhalen en levenswijsheden met een enorme grootsheid, diepte en een glanzend randje van mysterie.

Voorbeelden van deze boeken zijn de ‘Isophanishads’, de ‘Srimad Bhagavatam’, de ‘Bhagavad Gita’, de ‘Nectar of Instruction’, de ‘Yoga Sutra’s’ etc. Toen ik terug keerde na mijn studietijd in India, was er vurige passie, frisse energie en enthousiasme aanwezig om een deel van deze kennis door te kunnen geven hier in het Westen. Ik voel me zeer bevoorrecht om deel te mogen zijn van het Lively Yoga team en deze prachtige, rijke filosofie over te mogen brengen.

Namasté,

Celine

Celine Wetzels

Celine Wetzels

Meditatie docent, Yoga Nidra
Adriana Ciochina

Adriana Ciochina

Docent Meditatie, Yoga Nidra, Energetische Yin Yoga

Adriana

Hoi, Ik ben Adriana Elena !  Ik ben energy healer, opgeleid als crystal pranic healer en pranic psychotherapy healer in de school van Pranic healing. Pranic healing is een oude no-touch healing kunst en wetenschaap, die gebruikt prana, levensenergie, om het natuurlijk zelf helend vermogen van het lichaam te bevorderen.  Pranic healing  wordt gebruikt om lichamelijk en psychische aandoening te behandelen, complementair aan de moderne geneeskunde om een snellere genezing of wellness te bereiken.

Meditatie heb ik in deze school geleerd – waar mijn lievelings meditatie ook vandaan komt, de Twin Hearts meditatie, een zeer liefdevolle en toch zeer krachtige meditatie techniek.

Daarom in alle meditaties die ik leid zijn er altijd elementen van energie en healing. Wij zijn  meer dan ons lichaam, wij zijn wezens van energie, en een leven van vreugde en gelukt leiden kan alleen als onze energieën in balans zijn. 

Wij leven in een snelle maatschappij, die heel veel prikkels geeft en laat ons niet veel tijd om bij onszelf te komen… Meditatie helpt je om met jezelf terug te verbinden, je innerlijke stem te horen, en vanuit daar met grotere helderheid en kracht je leven te leiden.

In mijn meditatie en yoga nidra sessies ga je tot diepere rust komen, ontlading ervaren, en ga je met frisse energie opgeladen worden en in een betere vibratie komen !  Energie werk is magisch, ik werk ook met de lichtwezens, de engelen, en ik nodig je uit om hun energieën te ervaren!

He maakt mij blij om mijn ontdekkingen om een leven met innerlijke vrede, liefde en welzijn met jullie te delen en de magische wereld van de genezende energieën te laten ontdekken!

Adriana

Karina

Ik ben Karina en ik kom uit Brazilië. Ik woon nu ongeveer vijf jaar in Nederland. In 2015 begon ik voor het eerst, als student, yogalessen te volgen in studio’s. Ik vond het heel interessant om te ontdekken dat mijn lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Doordat de yogafilosofie me raakte, ben ik een Hatha Yoga cursus gaan volgen in Rotterdam waarna ik twee weken heb doorgebracht in een Ashram in Duitsland. Terug in Nederland heb ik een opleiding Vinyasa en Power Yoga gevolgd.

Daarnaast ben ik holistisch therapeute geworden, waarbij ik Reiki en Multidimensionale Therapie beoefen. Meditatie helpt me om kalm en bewust van mijn gedachten te zijn waardoor ik me comfortabel voel in mijn eigen lichaam. De ademhalingsoefeningen (Pranayama’s) hebben me laten zien hoe krachtig mijn lichaam is en hoe ik makkelijk contact kan maken met mijn innerlijke zelf.

Sinds 3 jaar ben ik een trotse yogadocent die mijn studenten helpt hun eigen innerlijke pad te laten ontdekken. Ik hoop je snel te zien op de yoga mat!

“The powers of the mind are like the rays of the sun dissipated. When they are concentrated, they illumine.”

Namasté

Karina

Karina Carvalho

Karina Carvalho

Docent Hot Yoga, Power Vinyasa, Easy Flow

Click to access the login or register cheese