LES PAKKET 4-WEEKSE KENNISMAKING HOT EASY FLOW

JE KUNT DIT LESPAKKET BOEKEN DOOR TE KLIKKEN OP DEZE LINK

MAIL JE GEWENSTE STARTDATUM DOOR NAAR INFO@LIVELYYOGA.COM 

Met dit lessenpakket kun je 4 aaneengesloten vrijdagen genieten van een Hot easy Flow les. Je kunt op elk gewenst moment instappen. Door middel van dit 4-weekse lespakket, kun je kijken of Hot Easy Flow bij je past en wat een wekelijkse yoga les doet met je lichaam en geest.

Hot Easy Flow wordt gegeven in een aangename therapeutische warmte door infraroodpanelen met een gemiddelde temperatuur van 25 graden.

‘Meditatief, easy &  zachte beweging zijn de Hot Easy Flow lessen’

HOE VOELT FAR INFRAROOD WARMTE?

FAR infrarood is een stralingswarmte die je met het blote oog niet ziet en hetzelfde gevoel geeft als de warmte van de zon. Het is zelfs dezelfde vorm van warmte die door je eigen lichaam wordt afgegeven. Het is de meest basale vorm van verwarming die de mens kent. Stralingswarmte verwarmd geen lucht – die weinig warmte vasthoudt en verdwijnt.

THERAPEUTISCHE INFRAROOD WARMTE

Bij Lively Yoga werken wij met gekwalificeerde infrarood glaspanelen en mogen benoemd worden tot de meest schone, gezonde, duurzame en co2 vrije warmte  panelen. De infraroodpanelen geven lange infrarood golven af met een hoog gezondheids aspect.

Wij werken met speciale infrarood platen speciaal ontwikkeld voor Hot Yoga & therapeutische healing.

Verdere informatie

Tarief: € 54,50

Dag en tijd: Vrijdagochtend 09:00 – 10:00 uur

Dit lespakket is geldig tot het eind van het jaar.