LEZING

 Detox your Life

Vrijdag 30 oktober 19:00 – 21:00 uur

Celine Wetzels

RESERVEER EEN PLEK VIA DEZE LINK

Leer de 10 principes naar vrijheid, die onze relatie met onszelf, onze geliefden en de wereld om ons heen zal detoxen, waardoor we een harmonisch, gebalanceerd en gezond leven kunnen leiden. ‘De weg naar vrijheid’.

Gedurende de afgelopen decennia, heeft de technologie, de wetenschap en onze kwaliteit van leven fors toegenomen: het internet geeft ons alle informatie die we nodig hebben in een handomdraai, we leven in warme, comfortabele huizen, we weten meer over het onze eigen biologie dan ooit. Toch, lijkt het alsof mensen niet perse gelukkiger zijn geworden; nog steeds maken we ons zorgen, nog steeds ervaren we problemen in onze relaties en nog steeds raken we verstrikt in onze eigen gedachtes. Echter, zelfs in deze roerige tijd van verandering, kunnen wij deze aspecten geheel doen omslaan, door onze eigen perceptie te veranderen en de weg naar je eigen vrijheid terug te vinden.

In deze lezing, zullen we diep ingaan op de 10 Yogische principes, die onze relatie met onszelf, onze geliefden en de wereld om ons heen zal filteren, waardoor we weer in harmonie gaan leven met onze diepste zelf en in de ‘flow’ van het leven. We gaan onderzoeken hoe we ons leven weer gezond, harmonisch en gebalanceerd kunnen gaan leven, middels de ‘yama’s’ en ‘niyama’s’ oftewel de do’s en don’t van de Yogische levensstijl.

In deze lezing gaat Celine je stapsgewijs in heldere taal uitleggen hoe je meer vrijheid kunt ervaren in je leven. Wat geeft in jouw leven je positieve energie en wat kost jouw juist veel energie, hoe is de relatie met jezelf en wat is voor jouw gelukkig zijn en voelen van binnen? Je krijgt handvaten die je direct kunt toepassen in je eigen leven om dichter bij jezelf te komen en meer geluk en vrijheid te mogen ervaren. Middels de wijsheden uit de eeuwenoude Yogische geschriften uit India. 

Deze lezing duurt circa 1,5 uur en de laatste 30 minuten zijn voor het behandelen van vragen onder het genot van een kopje thee.

Datum: Vrijdag 30 oktober 2020

Tijd: 19:00 – 21:00 uur

Tarief: € 25,00

Locatie: Lively Yoga, Louis Loyensstraat 5, 6221 AK Maastricht

Contact: Info@livelyyoga.com, 043-311 85 08

De lezing vindt plaats in een yoga studio. Er is voor iedereen een bolster aanwezig als zit kussens. Indien je door lichamelijke klachten graag een stoel wilt, kun je deze via de contactgegevens aanvragen. Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar die op de achterste rij geplaatst zullen worden.

Aangezien de lezing in een studio plaatsvindt wordt er verzocht de schoenen bij  binnenkomst uit te trekken en in de desbetreffende schoenenkast te plaatsen. Neem een extra paar dikke sokken mee.