Op zaterdag 3 november hebben we een heel bijzonder concert bij Lively Yoga Studio! Laat je meenemen en begeleiden door de prachtige stemmen van Jeska Onderwater en Pia Brand ( Heart Tuned Sounds) aanvullend met hun bijzondere singing bowls, gitaar en andere mooie instrumenten. Jeska die vooral de yin-klanken creëert en Pia de yang klanken, vullen elkaar prachtig aan. Hun stemmen vloeien in elkaar over en de instrumenten die ze erbij gebruiken maakt het totaal plaatje adembenemend.

Savasana is de ultieme ontspannings houding en vooral belangrijk na elke yogales. Tijdens het Savasana Concert zul je in deze ontspannings houding mee genomen worden op klankreis. Na verscheidene succesvolle co-creaties in en rondom Maastricht delen ze nu hun klanken en energie binnenkort in de Lively Yoga Studio. Met diverse instrumenten en hun bijzondere stemmen zullen Jeska en Pia je diep in je innerlijke wereld brengen. Wees welkom voor een bijzondere avond voor lichaam en geest!

Programma

19:30 uur Inloop
20:00 uur Opening ceremonie met een paar zachte yoga houdingen en een openings mantra
20:30 uur Aanvang Savasana/ Ontspannings concert
21:30 uur Einde van het concert, afsluiting met een lekker kopje thee en ‘sharing’

Na afloop van de klankontspanning is er genoeg tijd om rustig ‘bij te komen’, en de rust & stilte na de klankontspanning nog even te laten ‘door-klinken’ en na te voelen.

OVER PIA // HEART TUNED SOUNDS
Pia Brand noemt zichzelf ook wel Heart Tuned singer. Voor haar zijn muziek en klank universeel, verbindend en helend. Met haar warme stem, harmonieuze klanken en woorden uit het leven gegrepen raakt en verbindt ze mensen met hun herinneringen en elkaar. Pia ziet het als haar missie is om harten te openen en mensen bewust te maken van de helende kracht van klanken. Het combineren van haar passie met Jeska’s engelachtige stem in een co-creatie zal ongetwijfeld weer een bijzondere, hartverwarmende ervaring zijn.

www.piabrand.nl

 

 

OVER JESKA

Jeska Onderwater schrijft en zingt liedjes vanuit en voor het hart. Haar zachte, engelachtige stem raakt en neemt je mee op reis naar verborgen plekken en herinneringen in je hart. Haar muziek en stem komen het best tot zijn recht in een intieme setting voor een aandachtig publiek. Door yoga ontdekte ze de kracht van het mantra zingen en begon ze met het gebruiken van mantra’s en heartsongs in haar optredens en zangcirkels. Jeska gelooft dat zingen een helende werking heeft op lichaam en geest, het helpt om gedachten te kalmeren, gevoelens uit te drukken en naar de wijsheid van het lichaam te luisteren. Pia is sinds een aantal jaar een belangrijke mentor en vriendin, die haar geholpen heeft de helende werking van haar stem meer te realiseren en gebruiken.

www.jeskaonderwater.com

Verder informatie

Datum concert: Zaterdag 3 november 2018

Tijd: 20:00 – 21:30 uur

Prijs: € 35,00 *Na ontvangst van de betaling is de plek definitief gereserveerd

Locatie:

Lively Yoga studio

Louis Loyensstraat 5

6218 AV Maastricht

043-311 85 08

Reserveren voor het concert: Info@livelyyoga.com

Aanvullende informatie

 

Aanwezig: Er ligt een yogamat voor je klaar met eventueel kussens, een dekentje en een lavendeloogkussentje om je plekje zo ontspannen mogelijk te maken.

Zelf mee te brengen;

  • Wanneer je een eigen yoga mat hebt, mag je deze eventueel extra meebrengen om over de studio mat uit te rollen. Dit geeft je meer support om comfortable te liggen.
  • Draag comfortabele kleding, waarin je gemakkelijk kunt bewegen en ontspannen.

Flesje ( om te kunnen vullen met water)