HOT  RESTORATIVE YOGA 25◦C

ZONDAG 8 DECEMBER 11.00 – 13:00 UUR

‘De overgave van 2 uur helende ontspanning voor lichaam & geest’

Verwen jezelf met een ontspanningssessies in de drukke december maand

Onrust, teveel op je schouders nemen, te weinig tijd in een dag hebben, wie kent het niet? Dit is ‘helaas’ ook waarmee we beïnvloed worden hier in de westerse wereld. Veel draait om materie, aanzicht vanaf de buitenwereld en bepaalde levensstappen die je maakt. Maar hoe voel jij je daarbij? Waar wordt jij gelukkig van en hoe zie jij je dagelijkse leven voor je zonder enige invloed vanuit buitenaf?

Vaak weten we niet meer wat we zelf willen en waar jij gelukkig van wordt. Door de drukte en de stroom vanuit de westerse wereld zijn we gewend geraakt om vanuit ons hoofd te redeneren, maar we vergeten dat ons denken eigenlijk in ons hart zit. Deze connectie verliezen we door teveel vanuit het hoofd te functioneren en te beredeneren.

Wat is restorative yoga?

Restorative Yoga is een methode ontwikkelt om gemak en comfort te creëren in een houding die ontspanning en gezondheid faciliteren.

Restorative, het woord zegt het al; restoratief, herstellend, herstellende yoga.

Restorative Yoga heeft veel invloeden vanuit de Yin Yoga. Daar waar je bij Yin Yoga veel vanuit de Chinese geneeskunde werkt en bezig bent met zoeken naar de strekking/blokkade waaraan je wilt werken en de kussens gebruikt om je lichaam hierbij zo veel als mogelijk te kunnen ondersteunen, ga je bij Restorative Yoga de kussens gebruiken om de volledige ontspanning en rust op te zoeken. Om tot een diepe ontspanning te komen heeft je lichaam en je geest tijd nodig. Restorative houdingen worden gemiddeld 10 tot 20 minuten vastgehouden.

Door restorative Yoga creëren wij weer de verbinding met ons zelf. Wanneer we deze verbinding weer hebben, voel je je ook heel anders, rustiger, krachtiger en met beide benen in het leven.

Deze les wordt gegeven in een infrarood verwarmde ruimte. We verwarmen de ruimte rond de 25  graden, waardoor we kunnen genieten van het helende en ontspannende effect dat de infrarood panelen hebben op ons lichaam en de geest. Het zijn therapeutische panelen die ook een therapeutische effect hebben op je lichaam. De warmte voelt als een heerlijke

 

warme deken om je heen. Extra fijn in deze koude december dagen.Deze XL Extra Lange Hot Restorative Yoga sessie wordt gegeven door Kelly Hamers. Kelly heeft vele verschillende training gevolgd (vooral in Azië) in de yoga en o.a. Restorative Yoga. Naast de Yoga ontwikkelt ze zich steeds verder in het bewust zijn en de invloeden van energieën in het leven.

In februari 2017 heeft ze Lively Yoga Studio geopend, zodat iedereen die ervoor openstaat kan aansluiten bij de studio ter ontwikkeling voor hem of haar zelf.

 

Verdere informatie

Datum: Zondag 8 december 2019

Tijd: 11:00 – 13:00 uur

Prijs: leden € 32,50 Niet leden € 35,00

Graag voor deze les twee handdoeken meenemen

Matten, blokken en props zijn aanwezig in de studio

Aanmelden: Info@livelyyoga.com

Locatie

Lively Yoga

Louis Loyensstraat 5

6221 AK Maastricht

043 – 311 85 08