VROUWENCIRKEL

In deze workshop op zondag 10 juni, zal Solange je leren om terug bij jezelf te komen als vrouw. Vrouwen worstelen vaak met onverwerkte, onververklaarbare en opgekropte gevoelens. Daarnaast speelt natuurlijk ook het vrouwelijke hormoonhuishouden een grote factor dat hierop veel impact kan hebben. Dit kan ook veel invloed hebben op je gemoedstoestand, dus hoe jij je voelt, en hoe jij in dit leven staat en hoe je het leven ziet. Vrouwelijke energie is van nature meer naar binnen gericht, naar ons gevoelsleven. Het is een zachte, ontvankelijke energie.

 

Hier in de Westerse wereld zijn we meestal gejaagd en leven we veel vanuit het ‘moeten’. Maar waarom? Waarom lopen wij onszelf voorbij en mogen we niet meer de emoties voelen die we hebben. Wanneer we emoties leren toe te laten ipv door te gaan, zal dit je op den duur meer rust geven, maar vooral ook meer vreugde geven in je leven. En nee, jij bent niet de enige. Al lijkt of voelt dit misschien vaker wel zo. Door ervaringen en gedachtes te delen, kunnen we veel leren van elkaar en dit geeft je ook voldoening.

 

In Azië, vooral Bali, worden veel vrouwencirkels georganiseerd. Dit omdat ze weten hoe belangrijk het is om je goed te voelen als vrouw-zijnde en dit vaak ook gecompliceerd kan zijn. Solange Beaumont, regressietherapeut en empowerment hart-coach voor vrouwen, die net verhuist is van Bali naar Nederland zal deze vrouwencirkel op een professionele manier gaan begeleiden. Zodat je na deze workshop je ook lichter en wijzer voelt en vooral met nieuwe inzichten naar huis gaat.

 

Uitnodiging vrouwencirkel 

Lieve vrouw, ben je op zoek naar een moment voor jezelf?
Zoek je een plek om jezelf te kunnen te zijn als vrouw en te delen wat er in je leeft? Dan nodig ik je uit om samen te komen in deze vrouwencirkel om hier de delen van onszelf die we misschien vergeten of uit het oog verloren zijn, weer meer aandacht en liefde te geven.

Wat is een vrouwencirkel?  
Het is een intiem samenzijn voor en met vrouwen van alle leeftijden. Een plek waar je al je dagelijkse bezigheden als vrouw even opzij kunt schuiven en jezelf eens even op de voorgrond mag zetten. Het is een plek waar je je ervaringen en gevoelens, je vragen, twijfels, passies en inzichten mag delen. Bewust tijd nemen voor onszelf is iets dat we door de hectiek in onze maatschappij en cultuur niet zo snel en gemakkelijk doen, maar wel enorm waardevol! Deze cirkel is een veilige en warme plek waarin jij welkom bent helemaal zoals je bent.

Begeleiding vrouwencirkel

De begeleiding tijdens deze vrouwencirkel zal gegeven worden door Solange Beaumont. Solange is regressietherapeut en empowerment hart-coach voor vrouwen. Vanuit haar eigen persoonlijke ervaringen, haar opgedane kennis vanuit theorie en praktijk zal zij je deze dag liefdevol begeleiden.

 

Verdere informatie:

Datum: Zondag 10 juni 2018

Tijd: 10:30 – 13:00 uur

Prijs: Leden € 30,00, Niet-leden € 32,50

Thee, fruitwater en iets lekker staat klaar voor je.

 

Locatie:

Lively Yoga

Louis Loyensstraat 5

6221 AK Maastricht

043 311 85 08

 

Aanmelden via: Info@livelyyoga.com